Moderne technieken

Wij leveren snel en nauwkeurig door middel van moderne CNC-productie.

Wij werken nauwkeurig, vakkundig en snel.

Zoekt u een deskundig bedrijf dat meubilair in grote aantallen kan leveren? Van Aken & Backer Meubelmakerij kan elke bestelling aan. Wij werken met moderne apparatuur en door CNC-productie zijn wij in staat om grote aantallen meubels te vervaardigen. Dit is zeer praktisch voor bijvoorbeeld scholen, brandweerkazernes, ziekenhuizen, tandarts- of huisartsenpraktijken, winkels en horecazaken.

Daarnaast kunnen we met onze CNC-bovenfreesmachine, wandzaag, formaatzaag en kantenverlijmer unieke bewerkingen zoals ornamenten voor u uitvoeren. U kunt daarbij kiezen uit materialen zoals massief hout, plaatmateriaal, steigerhout, frees en nog veel meer. Verder kunnen we materiaal zoals MDF of multiplex bewerken tot meubelpanelen met alle onderdelen op de juiste plek. Door middel van CNC-productie kunnen wij hele series of massaproductie aan u leveren.

Bent u op zoek naar een meubelmaker die unieke producten in grote aantallen kan maken? Van Aken & Backer Meubelmakerij helpt u graag bij het ontwikkelen en realiseren van uw wensen. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze website. Wij bespreken graag uw project met u!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20141031_115002-e1446034938661-1024x732.jpg
CNC Machine

DUURZAME MEUBELS

ZOEKT U DUURZAME MEUBELS TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS? WIJ HEBBEN DE MOGELIJKHEDEN.

Wie voor duurzaam gaat, komt naar onze meubelmakerij.

Meubels moeten sterk, duurzaam en betaalbaar zijn. Onze meubelmakers kunnen uw wensen waarmaken. Duurzame meubels maken staat bij onze meubelmakerij hoog in het vaandel. Zo vervaardigen wij fantastische producten uit materialen als massief hout, plaatmateriaal, steigerhout, fineer, natuursteen, rvs, glas en nog veel meer. Uiteraard kunnen we ook hout combineren met andere materialen. Wij werken op maat van uw wensen en voorkeuren!

Zo maken wij eettafels, boekenkasten, stoelen, kindermeubels en nog veel meer voor u. Daarnaast richten wij onder andere scholen, tandarts- of huisartsenpraktijken en ziekenhuizen in met duurzame meubels. Ook bedrijven en kantoren kunnen bij ons terecht voor meubilair op maat.

Wij vinden het belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken. Daarom hebben wij een aantal mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze meubelmakers hebben echter stuk voor stuk de nodige ervaring én een passie voor het vak.

Bent u op zoek naar een ambachtelijke meubelmaker die duurzame meubels maakt? Dan bent u bij Van Aken & Backer Meubelmakerij aan het juiste adres. Wij werken alleen met de beste materialen. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze website.

Spring naar toolbar