Over ons

Van Aken & Backer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te werken. Daarom hebben wij een aantal mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze meubelmakers hebben echter stuk voor stuk de nodige ervaring én een passie voor het vak.

 

 

Kwaliteit

Goede service

Zoekt u duurzame meubels tegen een betaalbare prijs? Wij hebben de mogelijkheden.

Meubels moeten sterk, duurzaam en betaalbaar zijn. Onze meubelmakers kunnen uw wensen waarmaken. Duurzame meubels maken staat bij onze meubelmakerij hoog in het vaandel. Zo vervaardigen wij fantastische producten uit materialen als massief hout, plaatmateriaal, steigerhout, fineer, natuursteen, rvs, glas en nog veel meer. Uiteraard kunnen we ook hout combineren met andere materialen. Wij werken op maat van uw wensen en voorkeuren!

Zo maken wij eettafels, boekenkasten, stoelen, kindermeubels en nog veel meer voor u. Daarnaast richten wij onder andere scholen, tandarts- of huisartsenpraktijken en ziekenhuizen in met duurzame meubels. Ook bedrijven en kantoren kunnen bij ons terecht voor meubilair op maat.

Bent u op zoek naar een ambachtelijke meubelmaker die duurzame meubels maakt? Dan bent u bij Van Aken & Backer Meubelmakerij aan het juiste adres. Wij werken alleen met de beste materialen. Bel ons nu of vul het contactformulier in op onze website.

 

 

Spring naar toolbar