Meubelmaker Vlaardingen

Dé meubelmaker uit Vlaardingen sinds 1998.

Bij ons zit u goed!

Van Aken & Backer Meubelmakerij maakt meubels op ambachtelijke wijze voor particulieren en bedrijven. Wij maken gebruik van moderne technieken om aan uw wensen te voldoen. Dé meubelmaker van Vlaardingen en omstreken kan in principe maken wat u wenst.

Voor particulieren maken wij onder andere houten tafels, inloopkasten, kindermeubels, stoelen, eettafels en nog veel meer. Daarnaast werken wij voor winkels, scholen, horecabedrijven, ziekenhuizen, brandweer en jachtbouw. Zo hebben wij voor het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam de eerstehulpkamers ingericht met meubels.

Onze medewerkers zijn vakmensen met een passie voor meubels maken. Onze meubelmakerij uit Vlaardingen staat dan ook bekend om kwaliteit en sterke meubels die lang mee kunnen. Hebt u bijzondere wensen? Wij helpen u graag met meubels op maat.

Wij maken ook duurzaam interieur. Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur, waardoor wij moeiteloos grote meubelproducties kunnen leveren. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarom hebben wij ook mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bent u op zoek naar unieke meubels van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Van Aken & Backer Meubelmakerij. Wij leveren door heel Nederland. Bel snel of vul het contactformulier in op onze website. Wij heten u van harte welkom!

Spring naar toolbar