Meubels op maat

Zoekt u een meubelmaker die uw meubels op maat maakt? Bel Van Aken & Backer!

Wij hebben de sterke meubels die u zoekt.

Nieuwe meubels aanschaffen is best een grote beslissing. U wilt natuurlijk het beste voor uw budget en smaak. Dan is het verstandig om te kiezen voor een ambachtelijke meubelmaker met een goede naam. Van Aken & Backer Meubelmakerij uit Vlaardingen is al jaren een begrip in de regio. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken uw meubels op maat. Daarbij leveren we altijd een klantgerichte, persoonlijke service.

Wij helpen onze klanten al jaren volgens een beproefde succesformule. Wij gaan altijd eerst met u in gesprek, zodat wij kunnen meedenken met wat u wilt. Daarna maken we waar mogelijk een 3D-tekening die toont hoe uw meubels op maat eruitzien. Als u tevreden bent met het ontwerpen, dan gaan wij voor u aan de slag in onze meubelmakerij. Wij kunnen uw meubels op locatie in heel Nederland leveren en indien gewenst installeren, ook voor bedrijven of grotere bestellingen!

Heeft u interesse in meubels op maat? Wij kunnen u helpen. Wij hebben de vaklui en de expertise in huis. Bel nu of vul het contactformulier in op onze website. Wij maken uw droommeubilair graag werkelijkheid!

Spring naar toolbar