over ons

Van Aken & Backer sinds 1998

Van Aken & Backer levert sinds 1998 op maat gemaakte meubels voor niet alleen bedrijven en particulieren. Ook ziekenhuizen, brandweerkazernes, scholen en musea zijn wij graag van dienst!

Wij zijn een modern bedrijf dat graag met de tijd mee gaat om de kwaliteit van de meubels te blijven verbeteren. Zo werken wij met CNC machines waarmee wij nauwkeurig alle onderdelen voor uw meubel kunnen produceren. Dankzij deze nauwkeurigheid kunt u ook bij ons terecht voor productie werk. Mocht u meerdere kopieën van een item willen, kunnen wij dit voor u leveren.

Op maat gemaakt

Wij maken uw meubel passend voor de locatie en compleet naar uw smaak. Samen met u gaan wij eerst in overleg over de mogelijkheden en wensen. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een 3D tekening voor u, zodat u een goed beeld kunt krijgen van het eindresultaat. Ziet u door deze tekening meer mogelijkheden, of zou u toch liever het een en ander aan willen passen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Wij gaan pas beginnen aan productie op het moment dat u het volledig eens bent met het ontwerp.

Bent u tevreden? Dan gaan wij aan de slag!

Het plaatsen en monteren van bijvoorbeeld uw balie, kledingkast of volledige keuken word door ons gedaan.

 

Spring naar toolbar